Vi holder åbent hele sommeren, dog med nedsat bemanding - Se vores åbningstider her

Mekanisk værksted hos Bojsen Biler

Velkommen til det mekaniske værksted hos Bojsen Biler! Hos os er ingen opgave for stor eller lille – heller ikke når det gælder el- eller hybridbiler, som vi er certificeret til at servicere og reparere – vi klarer det hele!

På vores værksted i Holstebro, er din bil i de bedste hænder. Vi tilbyder et stort udvalg af services og reparationer, så din bil kan komme i topform og køre problemfrit, uden du skal bekymre dig. Vi tilbyder bl.a.:

Vi har også et skadecenter, hvor vi fikser alverdens skadesreparationer på din bil. Læs mere om vores skadecenter her.

Vores medarbejdere er erfarne fagfolk, som står klar til at tage imod dig og din bil – uanset bilmærke og bilmodel, da de sørger for løbende at forbedre deres kompetencer og følge med udviklingen. Vi kan holde din bil kørende med et grundigt serviceeftersyn, hvor vi bl.a. laver olieskift, bremsetjek, oliefilterskift og meget mere. 

Hos os er din tilfredshed altid vores højeste prioritet!

Autoriseret serviceværksted for Peugeot, Citröen og DS Automobiles

Som autoriseret serviceværksted for Peugeot, Citröen og DS Automobiles garanterer vi, at din bil får den absolut bedste behandling. Vores specialuddannede teknikere bruger kun originale reservedele og det nyeste udstyr, så din bil forbliver sikker og pålidelig på vejene. Vi forstår mærkernes teknologi og krav til service, og vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet.

En del af CarPeople

Som en del af CarPeople er vi medlem af et stærkt fællesskab af værksteder over hele landet, der deler en passion for kvalitet og kundetilfredshed. CarPeople står for høj standard inden for service og reparation af biler, så vi er stolte af at være en del af netværket. Derudover giver det os adgang til en bred vifte af ressourcer og viden, så vi kan udføre service og reparation efter alle bilfabrikkers foreskrifter. Medlemskabet er dermed en tryghed og garanti for kvalitet, når du afleverer din bil hos os.

Få en værkstedskonto

I den forbindelse kan vi også tilbyde en værkstedskonto, da CarPeople samarbejder med Resurs Bank, der tilbyder et Resurs Bank Værkstedskort. Det er en attraktiv måde at finansiere dine værkstedsydelser på, da det er muligt at betale regninger på op til 60.000 fordelt over flere måneder. 

Vil du gerne vide mere? Læs om værkstedskontoen her.

Hvorfor vælge Bojsen Bilers mekaniske værksted?

Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet! Vi sætter os derfor i førersædet for at leve op dine forventninger og de højeste standarder inden for bilreparationer og service.

Undgå ubehagelige overraskelser

Du får et valg

Altid opdateret

Undgå ubehagelige overraskelser

Vi giver ikke op

Book en tid på vores lokale værksted i Holstebro

Kontakt os i dag for at booke en tid til din næste service eller reparation. Du kan ringe til os på telefon +45 97 40 52 50 eller udfylde vores bookingformular nedenfor.

Vi ser frem til at tage os af din bil og sikre, at du får maksimal køreglæde.

Eftermarkeds og værkstedschef

Simon Jespersen

Har du et spørgsmål?