Vi holder åbent hele sommeren, dog med nedsat bemanding - Se vores åbningstider her

El- og hybridbiler

Hos Bojsen Biler ønsker vi at følge med vores kunders efterspørgsel, og vi har derfor altid mange el- og hybridbiler til salg. 

Vi ved, at det kan være en omvæltning at gå fra en benzin- eller dieselbil til en eldrevet, og at der typisk følger en del spørgsmål med til købsprocessen. Vi står derfor klar til at rådgive om de forskellige elbilmodeller, fortælle om rækkevidde, opladningstider, ladeløsninger og meget mere.

Når man står over for købet af en elbil, er det særligt den mere begrænsede rækkevidde, der kan fylde i hovedet på mange. Her vil vi gerne lægge vægt på, at mange elbiler i dag har en yderst fornuftig rækkevidde og udbuddet af offentlige ladestandere er stigende. Det vil derfor være et problem for de færreste – særligt pga. hurtige opladningstider. Bruger du f.eks. en hurtiglader, kan du på blot 30 minutter lade batteriet helt op til 80 %. 

Med i købet af en eldreven bil hører der flere fordele med i pakken. Den vil oftere være billigere i drift, udlede mindre CO2, have afgiftsfordele og du kan nemt planlægge og oplade, når du ikke benytter den.

Smarte ladeløsninger

Når man bliver ejer af el- eller hybridbil, vælger de fleste at leje eller købe en ladestander til deres private adresse. Vi har indgået samarbejde med flere af de bedste udbydere i branchen, så vi kan skaffe dig en smart ladeløsning, der matcher dine behov.

Vi samarbejder med:

Alle fire udbydere har en tilhørende app, hvor du let kan danne dig et overblik over placering af ladestandere i det offentlige, se status på opladning, planlægge næste opladning – og meget mere. 

Kom gerne forbi forretningen på Hjaltesvej 4, så fortæller vi nærmere om fordelene ved eldrevne biler og forskellige ladeløsninger. Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 

Salgschef – Partner

Mikkel Refsgaard Zahle

Har du et spørgsmål?