Vi holder åbent hele sommeren, dog med nedsat bemanding - Se vores åbningstider her

Få en serviceaftale og hold din bil i topform

Hos Bojsen Biler vil vi gerne hjælpe dig med at holde din bil i topform, så du kan køre så problemfrit som muligt. Med vores serviceaftale, får du regelmæssig vedligeholdelse af høj kvalitet samtidig med, at du kan mindske mængden af uforudsigelige omkostninger og øge din sikkerhed under kørsel.

Ved køb af en Bojsen Biler Serviceaftale, skal du blot betale et fast månedligt beløb, og dermed får du bl.a. dækket alle fabrikkens planlagte serviceeftersyn for netop din bilmodel – og så kvitterer vi selvfølgelig med et stempel i din servicebog.

Aftalen dækker bl.a. følgende:

Vi tilbyder serviceaftalen til alle bilmodeller uanset bilens alder og antal kørte kilometer. Det er dog en forudsætning, at bilen er velholdt og tidligere serviceeftersyn overholdt. Derudover tegner vi ikke serviceaftaler på biler, der bruges til motorsport, hyrevogne, kurerkørsel mv.

Ring til os på telefonnummeret +45 97 40 52 50, eller kom forbi vores salgsafdeling eller værkstedet på Hjaltesvej 4 i Holstebro, for at høre mere om prisen for en serviceaftale til din bil.

Fordele ved en serviceaftale

Med i købet af en serviceaftale hører en række af fordele:

Hvad dækker aftalen ikke?

Nedenfor har vi listet de ting, som vores Bojsen Biler Serviceaftale ikke inkluderer:

Har du et spørgsmål?

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål nedenfor. Brænder du inde med et andet spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret +45 97 40 52 50 eller komme forbi vores salgsafdeling eller værksted på Hjaltesvej 4. 

Hvad er en serviceaftale?

En serviceaftale hos Bojsen Biler er en skræddersyet løsning, der dækker din bils vedligeholdelsesbehov. Med en fast månedlig betaling får du adgang til en række services, der sikrer, at din bil kører, som den skal. Vores serviceaftaler er fleksible og kan tilpasses i flere grader.

Hvordan opsiger jeg aftalen?

Du kan opsige din serviceaftale med løbende måned plus 1 måneds opsigelse. Dog tidligst 5 måneder efter et servicebesøg eller hjulskifte. Aftalen gøres op i forhold til antal kørte kilometer og kontraktens løbetid. Kontakt blot vores værksted eller send en mail til salg@bojsenbiler.dk.

Kan jeg ændre i den aftale, jeg har?

Ja! Det er altid svært præcist at kende sit kørselsmønster. Finder du undervejs i perioden ud af, at du kører mindre eller mere, end du har forudset, skal du blot kontakte os. Så ændrer vi aftalen i samarbejde med dig. Der er ingen gebyrer eller omkostninger forbundet herved, vi ønsker blot, at du har den aftale, der matcher dit kørselsmønster bedst.

Tilkøb til din serviceaftale

Selvom det ikke er inkluderet i vores standardaftale, har vi gjort det muligt at tilkøbe nedenstående, hvis du ønsker yderligere dækning og budgetsikkerhed.

Bojsen Biler Hjulabonnement kan du købe til et fast månedligt beløb på 49 kr. Med abonnementet kan du få opbevaret og monteret dine dæk i sommer- og vinterhalvåret.

Ønsker du komplet dækning?

Da vi er en del af CarPeople, kan du igennem dem tegne en landsdækkende service- og reparationsaftale. 

Eftermarkeds og værkstedschef

Simon Jespersen

Har du et spørgsmål?