Reparation og vedligeholdelse

Reparation og vedligeholdelse 

Hos Bojsen Biler håndterer vi både store og små opgaver, når det handler om din bil – også el- og hybridbiler. Vores erfarne bilfolk står klar til at tage imod dig og din bil, uanset mærke.

Vi er autoriseret serviceværksted for Peugeot, Citroën og DS Automobiles. Det betyder, at vi kan håndtere enhver reparation, herunder garanti- og kampagnereparationer.

Vi er også en del af den landsdækkende kæde CarPeople. Dermed kan vi udføre service og reparation efter alle bilfabrikkers forskrifter – også på el- og hybridbiler. Det er din tryghed for kvalitet, når du afleverer din bil hos os.

Vi er certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler og opkvalificerer løbende vores kompetencer på området.

Vi har styr på kvaliteten, så du kan være ganske tryg: Intern kvalitetsstyring og officiel kvalitetskontrol fra Teknologisk Institut sikrer kvaliteten på vores værksted. Ligeledes udføres der kvalitetskontrol biler som har været på vores værksted.

Vi ser frem til at hjælpe dig.           

                                        

Se  Åbningstider           Book Service           Har du en skade

   

Værkstedskonto

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi Resurs Bank Værkstedskort. Det er en attraktiv finansieringsmulighed til dine værkstedsydelser, hvis du har brug for en fleksibel løsning.

Du kan beregne og læse meget mere omkring værkstedskonto her

Hvorfor vælge Bojsen Biler til service på din bil?

•  Vi giver gerne fast pris på service og reparation inden vi går i gang. Dermed slipper du for ubehagelige overraskelser.

•  Vi kontakter dig altid, hvis vi støder på uventede ting under reparationen. Du får så mulighed for at tage stilling til, om du ønsker reparationen foretaget eller ej.

•  Vores mekanikere efteruddannes løbende. De vil altid være i stand til at udføre service og fejlsøgning hurtigt og sikkert.

•  Vi har den nyeste servicelitteratur, som vi kan konsultere om særlige tekniske spørgsmål.

•  Vores reparationer, værktøj og udstyr er under løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut.

Reparation af stenslag

Bojsen Biler udfører stenslagsreparationer. Så har du fået et stenslag i din frontrude, så kontakt os.

Hos Bojsen Biler kan vi reparere stenslaget, så du på den måde sparer, at skulle købe en ny frontrude til din bil. Og i mange tilfælde betaler dit forsikringsselskab reparationen, helt uden omkostninger for dig.

Prisen er kun kr. 350,- incl moms 

Bojsen Biler - altid et besøg i tørvejr...

Indkørsel til værksted

Parkér din bil indendørs

Gå ind til indskrivning

Mulighed for hurtigt Tjek-in

Tal med en værkfører

Tag kaffe/vand i kundeloungen