Skadecenter

Skadecenter

Er skaden sket, så kontakt Bojsen Biler. Vi hjælper med kontakten til forsikringsselskabet, samt udfyldelse af skadesanmeldelse. 

Vi samarbejder med samtlige forsikringsselskaber via Autotaks og fototaksering, hvilket betyder, at alle mindre skader kan laves, uden at en taksator skal tilkaldes. 

Vi har egen opretterbænk, specialværktøj samt veluddannet personale og kan derfor lave alle typer opgaver i huset.

Vi sætter samtidig en stor ære i, at bilen som minimum, skal være som før skaden skete og gerne lidt bedre. Ligeledes bliver alle biler vasket og støvsuget efter en skades-reparation.

I forbindelse med en skade stiller vi en gratis lånebil til rådighed.

Styr på kvaliteten.

Du kan være ganske tryg: Intern kvalitets-styring og officiel kvalitetskontrol fra Teknologisk Institut sikrer kvaliteten i alle afdelinger. Ligeledes udføres der kvalitetskontrol på alle biler, som har været på vores værksteder.

Herunder findes vores åbningstider og kontaktoplysninger.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Gratis bugsering af din Citroën

Har din bil fået skade, så den ikke kan køre videre ved egen hjælp, og er bilen under 8 år gammel (regnet fra bilens 1. reg. dato), så har du mulighed Citroën Skade Assistance kvit og frit.

Denne service omfatter gratis bugsering af din Citroën til et valgfrit autoriseret Citroën-værksted i Danmark. Især ved karrosseriskader er det vigtigt, at din Citroën kommer i rette hænder. 

Det sørger vores veluddannede Citroën-personale for. De kender din bil ned til mindste skrue og sikrer, at din Citroën forbliver en Citroën.

Citroën Skade Assistance omfatter:

  • Kollisionsskader
  • Skader pga. nedstyrtende genstande
  • Hærværk
  • Tyveri af hjul og tyveriforsøg
  • Glasskader
  • Gratis lånebil

CITROËN SKADE ASSISTANCE - RING PÅ 70 10 10 92

Åbningstider

Værksted & Reservedele

Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00
Fredag 7.30 - 15.00
Lørdag & Søndag Lukket

 

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9.00 - 17.00
Søndag 13.00 - 16.00