Reservedele

Hos Bojsen Biler A/S har vi altid et stort lager af originale reservedele til din Citroën, DS og Peugeot. Såfremt vi ikke er lagerførende, har vi dag til dag levering af reservedele, således at din bil ikke holder stille mere end højst nødvendigt. 

Vi arbejder og udskifter reservedele efter bilfabrikkernes forskrifter, så din bil bevarer fabriksgarantien. Som en ekstra tryghed foretager vi ikke reparationer uden på forhånd at have aftalt det med dig.

Vi yder 3 års landsdækkene garanti på nye reservedele. Det giver dig ekstra tryghed for, at tingene altid er i orden, når du afleverer din bil hos os.

 

Citroënshoppen.dk

Mangler du udstyr til din Citroën eller DS? Vi har Danmarks største originale Citroën og DS Webshop. Bojsen Biler A/S står 100% bag hjemmesiden og står derfor også altid til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål vedr. shoppen. 

citroenshoppen.dk kan du finde Danmarks største udvalg af originalt udstyr til din Citroën og DS. Findes din bil ikke på citroenshoppen.dk, så kontakt vores lager for information og priser, herunder også til din Peugeot.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Originale reservedele er altid designet eller godkendt af fagfolk og højtkvalificerede ingeniører.