Reservedele

Hos Bojsen Biler A/S har vi altid et stort lager af originale reservedele til din Citroën, DS og Peugeot. Såfremt vi ikke er lagerførende, har vi dag til dag levering af reservedele, således at din bil ikke holder stille mere end højst nødvendigt. 

Din bil består af en række komponenter special-designet af fabrikken for at optimere bilens sikkerhed og holdbarhed. Kvaliteten af fabrikkens originale reservedele svarer til kvaliteten af de komponenter, der anvendes til samling af fabrikkens bilmodeller i produktionen. De produceres i henhold til CITROËN, DS og Peugeots produktionsstandarder for fremstilling af komponenter og reservedele til bilen. 

Når du vælger originale reservedele fra os til vedligeholdelse af bilen:

  • Bevarer du bilens kvalitet med hensyn til komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed
  • Forlænges bilens levetid
  • Kan du køre med fuld tillid til udstyret

 

Originale reservedele er altid designet eller godkendt af fagfolk og højtkvalificerede ingeniører. 

CITROËNSHOPPEN.DK

Mangler du udstyr til din Citroën eller DS? Vi har Danmarks største originale Citroën og DS Webshop. Bojsen Biler A/S står 100% bag hjemmesiden og står derfor også altid til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål vedr. shoppen. 

På WWW.CITROENSHOPPEN.DK kan du finde Danmarks største udvalg af originalt udstyr til din Citroën og DS. Findes din bil ikke på WWW.CITROENSHOPPEN.DK så kontakt vores lager for information og priser, herunder også til din Peugeot.

Herunder findes vores åbningstider, kontaktoplysninger samt medarbejdere i vores 4 afdelinger.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Åbningstider

Værksted & Reservedele

Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00
Fredag 7.30 - 15.00
Lørdag & Søndag Lukket

 

Salgsafdeling

Mandag - Fredag 9.00 - 17.00
Søndag 13.00 - 16.00