Fuld fart fremad

Bojsen Biler A/S

Du finder Bojsen Biler i Holstebro, hvor omkring 30 dygtige medarbejdere, hjælper dig og din bil. Det kan være et serviceeftersyn, en skade eller du ønsker at købe, lease eller leje en bil.

Vi har Vestjyllands største bilhus på 7.500 kvm. Her står de fleste af vores mere end 100 biler indenfor, så du i læ for vind og vejr, kan finde din næste drømmebil.

Vi er autoriseret serviceværksted for de tre franske bilmærker Peugeot, Citroën og DS Automobiles. Vores medarbejdere har mange års erfaring med mærkerne, og vi udfører service- og garantiarbejde på din bil, helt efter fabrikkernes forskrifter.

Vi er en del af CarPeople – en landsdækkende kæde af forhandlere/værksteder. Det gør, at vi kan tilbyde landsdækkende garanti og altid har et værksted i nærheden, hvis en kunde får udfordringer med en bil, langt fra vores lokalområde.

Hos Bojsen Biler sælger vi op mod 100 brugte biler i måneden. Vi har altid et stort udvalg fra Peugeot, Citroën og DS Automobiles, og derudover et bredt udvalg af populære modeller fra mange andre bilmærker.

El og plugin-biler udgør en høj andel af vores salg, og vi har derfor en decideret elbils-afdeling indrettet i vores salgslokaler. Vi rådgiver om ladeløsninger og abonnementer og tilbyder forskellige løsninger, ud fra dit kørselsmønster.

Vi tilbyder finansiel- og operationel leasing - herunder privatleasing, splitleasing og flexleasing. Det kan typisk være en premium-bil vi henter fra udlandet, eller en bil der ønskes sæsonleaset.

Vi opkøber dagligt biler fra Danmark eller i Europa. Så vi har næsten altid mulighed for, at finde en bil, der passer ethvert behov eller ønsker.

Du finder også Bojsen Biler på Facebook, Instagram, LinkedIn og Trustpilot. Søg efter Bojsen Biler, og find nyheder fra vores virksomhed, nyheder omkring vores bilmærker, personale og meget mere.

Besøg en af vores afdelinger – du er altid velkommen

Vi SES

HISTORIEN BAG BOJSEN BILER

  1968 - Finn Bojsen forpagter en Gulf Station i Holstebro midtby.

  1970 - Finn og Anna Marie Bojsen bygger nyt værksted på Banetoften i Holstebro, og kalder det "Banetoftens Auto".

  1970 - 1980 Der udvides flere gange. Blandt andet med ny udstilling og pladeværksted.

  1980 - I 1980’erne er der krise i DK. Bilfri søndage m.m. Som en af de få i DK, er Finn Bojsen specialist i montering af gas-anlæg på store benzinbiler.

  1994 - Navnet ændres til Bojsen Biler og samtidig bliver vi Mitsubishi-forhandler i Holstebro.

  1998 - Efter endt læretid, bliver Poul Bojsen, som nu er 2. generation hos Bojsen Biler, ansat fast i firmaet.

  2003 - Bojsen Biler stopper som Mitsubishi forhandler, men fortsætter som autoriseret værksted.   

  2005 - Bojsen Biler A/S starter op med Citroën i Holstebro og der laves generationsskifte. Poul Bojsen overtager firmaet i samarbejde med Citroën Herning.

  2008 - Poul Bojsen overtager Bojsen Biler A/S 100% og er dermed eneejer af firmaet.

  2009 - Bojsen Biler A/S starter op som Citroën-forhandler i Skive, efter den tidligere forhandler går konkurs i finanskrisen.

  2010 - Bojsen Biler A/S Skive flytter ud på Katkjærvej i vores egne helt nye lokaler.

  2011 - Bojsen Biler A/S overtager pr. 1/6 forhandlingen af Citroën i Viborg.

  2011 - Vi flytter i en helt nybygget bilforretning på Gl. Skivevej i Viborg.

  2015 - Allan Hagelskjær indtræder som medejer af alle 3 forretninger med 10%.

  2016 - Bojsen Biler A/S kåres som Årets Citroën Serviceværksted 2015.

  2018 - Bilhuset Lemvig overtages af Bojsen Biler. Vi er nu repræsenteret i 4 byer.

  2018 - Bojsen Biler A/S kåres som Årets Citroën Forhandler 2017.

  2018 - Holstebro-afdelingen flytter i et 7.500 kvm stort bilhus. Samtidig bliver vi forhandler af mærkerne Peugeot og DS Automobiles.

  2019 - 1. Januar overtager Bojsen Biler A/S Citroën i Hobro.

  2020 - Skive-afdelingen sælges fra.

  2020 - 50 års jubilæum med biler. På grund af Corona kan dette ikke fejres som planlagt. 

  2021 - Kåres til Citroën Eliteforhandler i alle vores Citroën-salgsafdelinger. Kun 16 butikker i hele Danmark opnår dette, hvoraf vi får de 3.

  2021 - Vi fejrer 50 års jubilæum. Det holdes i forbindelse med vores Street Food Festival i Holstebro-afdelingen. Ikke mindre end 7.500 besøgte os de dage

  2022 - Hobro og Viborg-afdelingerne sælges fra. Vi ønsker at koncentrere os mere om vores lokale område, samt udvidelse af vores brugtvognsafdeling.

  2022 - Lemvig-afdelingen bliver et CarPeople-værksted

  2023 - Vi vælger at stoppe med salg af nye biler og fremover kun sælge nyere brugte biler. Vi er fortsat aut. serviceværksted for Peugoet, Citroën og DS  

  2023 - Holstebro bliver nu også en del CarPeople-netværket   

  2023 - Lemvig-afdelingen frasælges til en af vores dygtige mekaniker, som sammen med en kammerat vil drive CarPeople i Lemvig.  

  2024 - Allan Hagelskjær fratræder som medejer og stopper hos Bojsen Biler

  2024 - Mikkel Refsgaard indtræder som medejer med 10%