DS AUTOMOBILES & BOJSEN BILER

DS AUTOMOBILES - ELEGANT DESIGN

DS  AUTOMOBILES er enhver designers drøm. En bil, man ikke kan komme udenom. En bil, der vækker lidenskab ved første øjekast. Selv når bilen står stille, får man indtryk af, at dens elegante linjer er i bevægelse.

DS ligger godt på vejen og kombinerer køreglæde med komfort i hverdagen. Den er adræt og energisk, ligger lavt og klarer med lethed kurver og sving. At køre en DS er let som en leg. Bilens kraftfulde personlighed gør kørslen i DS dynamisk, på samme tid byder den på kontrol og passagerkomfort, der er enestående for denne type bil.

BOJSEN BILER SIDEN 2014

Bojsen Biler sælger DS fra vores afdeling i Holstebro.  Vi er fire forhandlere i Jylland, så derfor dækker vi hele Vestkysten. Vi kommer meget gerne ud og viser bilerne frem , så tøv ikke med at kontakte os. Vi har et altid udvalg af nye, demo og brugte biler. Herunder finder du et udvalg af vores biler, har vi ikke den du søger, så kontakt os på 97405250. Vi skaffer biler både fra ind og udland. 

DS9

I 2021 lancerer vi den helt nye DS9, det ypperste af fransk elegance. Se videoen og bliv inspireret, bilen lander hos os i første halvår 2021. 

DS AUTOMOBILES

I 1955 skabte en bil sensation ved messen i Paris. Denne bil i topklassen brød fuldstændigt med de etablerede traditioner og demonstrerede derved, at fransk luksus var et symbol på innovation, elegance, ekspertise og prestige. Bilen var en DS. Den blev hurtigt til et ikon, og den er i dag en legende.

“Siden det blev skabt i 2014, har det franske bilmærke DS bygget på en enestående arv fra DS 19. Denne legendariske bil repræsenterer værdierne innovation, ypperlighed og avantgardisme. Sammen med dens søster, SM, symboliserer de franske biler i topklasse. Som DS fra 1955 forener nutidens DS’er iøjnefaldende stil og teknologi, komfort og dynamik, ædle materialer og raffinement. Historien fortsætter, for at disse to bogstaver fortsat vil repræsentere luksus i biler verden rundt.”

LÆS MERE OM DS HER