CITROËN & BOJSEN BILER

CITROËN SIDEN 1919

Siden 1919 har Citroën vist mod og en urokkelig menneskelig forståelse hele vejen op igennem historien. Med en historie på snart 100 år og sine mere end 300 bilmodeller, hvoraf nogle har gjort et uudsletteligt indtryk på bilindustrien, er Citroën i alles hjerter. Vi inviterer dig ind i denne fantastiske bilhistorie, som blev indledt af det visionære geni André Citroën.

BOJSEN BILER SIDEN 2005

Bojsen Biler sælger Citroën fra alle fire bilhuse, fra Vest til Øst som vi siger. Vi har et meget stort udvalg af nye, demo og brugte biler. Herunder finder du vores brugte biler, har vi ikke den du søger, så kontakt os på 97405250. Vi skaffer biler både fra ind og udland. 

NY CITROËN C4 I 2021

SE DEN NYE CITROËN C4 HER

Citroën fortsætter sin elsbilsstrategi i 2021 og vender nu blikket mod den kompakte mellemklasse, hvor de første fotos afslører en helt ny ë-C4, der er 100% elektrisk og en ny C4.

Her er tale om en ny generation hatchback, der skiller sig ud fra resten af klassen med en gennemført Citroën-identitet, der indbefatter:

o   Valg af drivlinje: 100% el, benzin eller diesel

o   Et nyt designkoncept: et nyt look, der leger med flere stilkoder og markerer begyndelsen af en ny æra for Citroëns design

o   Komfort om bord: alle fordelene fra Citroën Advanced Comfort® program, forstærket af ë-Comfort for el-versionen.

Den nye ë-C4 og C4 rummer alle de egenskaber, som kunderne i segmentet efterspørger og samtidig har de alle kvaliteter til at kunne ryste op i et segment, som skal genopfinde sig selv for fortsat at være relevant for kunderne.

 Tre forskellige drivlinjer: 100% El, benzin eller DIESEL

Den nye ë-C4 og C4 er samme moderne og teknologisk avancerede bil – forskellen er alene drivlinjen, dvs. muligheden for at vælge mellem 100 % el, benzin eller diesel. Kunderne skal blot vælge den mulighed, der bedst dækker deres behov.

 Innovativ profil og en selvsikker stil

Den nye ë-C4 og C4 bringer et helt nyt modigt design i spil, der kombinerer hatchbackens dynamik og elegance med SUV-træk, som tilføjer karakter og styrke. Det aerodynamiske og flydende design er et af Citroëns varemærker sammen med et moderne interiørdesign, der indbyder til velvære og komfort.

 CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën Advanced Comfort® strategien er foldet helt ud i den nye ë-C4 og C4, som tilbyder et højt niveau af moderne all-round komfort både for kører og passagerer. Undervognen med progressiv affjedring (Progressive Hydraulic Cushions®) sikrer optimal kørekomfort, mens passagerne vil opleve en rummelig kabine med Advanced Comfort sæder og praktiske features.

LÆS MERE OM CITROËN HER